Τρίκαλα: Με κορωνοϊό ο -εμβολιασμένος- υπεύθυνος ιατρός του Εμβολιαστικού Κέντρου Πύλης

Τέταρτος σερί εμβολιασμένος υγειονομικός που νοσεί στο συγκεκριμένο κέντρο υγείας

Το γεγονός ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε σήμερα εμβολιασμένος γιατρός στο Κέντρο Υγείας της Πύλης Τρικάλων, το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο της Pfizer στο νομό.

Ο Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο οποίος τελεί υπεύθυνος ιατρός του συγκεκριμένου εμβολιαστικού κέντρου, έκανε σχετική ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook, όπου ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στην Covid-19 τα ξημερώματα της Κυριακής, ζητώντας, παράλληλα, απ’ όλους να είναι προσεκτικοί και να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους:

  Εμπαθής - Τίμα την Παράδοση

Ωστόσο, το εν λόγω γεγονός εντείνει την ανησυχία στο Κέντρο Υγείας Πύλης, καθώς, όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr, από την περασμένη εβδομάδα νοσούν τρεις ακόμη εργαζόμενοι σε αυτό, όλοι τους πλήρως εμβολιασμένοι. Μετά, εξάλλου, και την ανακοίνωση του κ. Κουτσονάσιου, η ανησυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, καθώς ο ίδιος συμμετείχε και σε εμβολιασμούς κατ’ οίκον τις προηγούμενες ημέρες, ενώ οι πληροφορίες του trikalavoice.gr μιλούν για ακόμη ένα «ύποπτο» περιστατικό υγειονομικού του συγκεκριμένου Κ.Υ. που αναμένεται να οριστικοποιηθεί ως θετικό ή αρνητικό εντός των επόμενων ωρών.

  Ξεσπά η μάνα του 5χρονου Στάθη που κατασπαράχθηκε από ροτβάιλερ: «Δεν άκουσα ούτε μια συγγνώμη» (video)

pronews.gr

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter