Σοκαριστικες και συνάμα επικίνδυνες καταστάσεις ζουν πλέον οι κάτοικοι της Μυτιλήνης καθώς τα όσα συμβαίνουν στον τόπο τους έχουν πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Πριν από λίγη ώρα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην πλατεία Σαπφούς σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών με έναν εξ αυτών να δέχεται μαχαίρια στο πόδι και να σφαδάζει στην άσφαλτο. Οι συνθήκες και οι λόγοι του επεισοδίου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί αλλά λίγη σημασία έχει πλέον. Ο νεαρός μετανάστης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους άντρες του εκαβ που έσπευσαν στο σημείο ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δραστες.

  Hotspot Ριτσώνα - "Πρόσφυγας" κατηγορείται για βιασμό της 8χρονης κόρης του

Σκηνικά που έχουν τρομοκρατήσει τους πολίτες που πλέον νιώθουν ανασφαλείς ακόμα και σε κεντρικά σημεία.

Lesvospost.com

Προηγούμενη δημοσίευση:

Πριν από λίγο στην πλατεία Σαπφούς μια διαφωνία μεταξύ δύο προσφύγων κατέληξε σε βίαιη συμπλοκή και μαχαίρωμα του ενός στο μηρό.

  Καταγγελία για αστυνομικό που υπηρετεί στον ΣΥΡΙΖΑ ότι απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα politikalesvos.gr το θύμα έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει χάσει αρκετό αίμα και νοσηλεύεται στο Βοστάνειο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα ουρλιαχτά του σκέπαζαν ακόμη και τη μικροφωνική που είχε στην πλατεία εκείνη τη στιγμή.

Το μαχαίρι, ο τρίτος λόγος για να πεθάνεις στην Μόρια πέρα από το κρύο και τη φωτιά “μιλάει” πολύ τελευταία χωρίς όμως κανείς να δίνει λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού και των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων που ζουν στις φαβέλες της Μόριας.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

lesvosnews.netLoading...