Οι επιβαίνοντες στην τρίτη βάρκα του Αυγούστου, αποβιβαστήκαν – άγνωστο πού – και βρέθηκαν σήμερα Σαββάτο το πρωί έξω από το ορεινό χωριό!

Μια βάρκα στην οποία επέβαιναν 48 πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων (11 άνδρες, 11 γυναίκες και 26 παιδιά!) έφθασε σήμερα το πρωί σε παραλία στη βόρεια – βορειοανατολική Λέσβο. Στο σύνολο τους μετακινήθηκαν μόνοι τους προς το ορεινό χωριό Λεπέτυμνος όπου έκπληκτοι οι κάτοικοι του, τους είδαν νωρίς το πρωί!

  Αυτός είναι ο αδίστακτος Πακιστανός που αποπειράθηκε να βiaσεi ένα 5χρονο κοριτσάκι

Αυτή τη στιγμή, ξεκίνησε η μετακίνηση των 30 προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στον καταυλισμό – καραντίνα στα Μεγάλα Θέρμα προς τη Μόρια αφού έχουν ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς. Στη συνέχεια θα μετακινηθούν στην καραντίνα οι 48 αφιχθέντες οι οποίοι θα ελεγχθούν από τον ΕΟΔΥ και θα παραμείνουν εκεί για δυο εβδομάδες στα πλαίσια των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

Το περιστατικό είναι το τρίτο του φετινού Αυγούστου. Όπως είναι γνωστό μια βάρκα με 32 επιβαίνοντες είχε φτάσει το βράδυ της 3ης Αυγούστου στην περιοχή των Μυστεγνών. Ενώ μια δεύτερη έφθασε προχθές 5 Αυγούστου με 38 επιβαίνοντες στην παραλία του Πλωμαρίου.

  Εθνικό τυφέκιο – Πως πέταξαν έξω το ελληνικής κατασκευής “διαστημικής” τεχνολογίας

stonisi.gr

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...