«Βόμβα» από Τουρκία: «Εντοπίσαμε την τοποθεσία που φυλάνε τους πραξικοπηματίες στην Ελλάδα»

Yποπτο δημοσίευμα από την κυβερνητική Sabah μία μέρα ακριβώς από το περιστατικό με τους Τούρκους στον Εβρο για τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες.

Τα όσα γράφονται προκαλούν έντονη ανησυχία, καθώς σύμφωνα πάντα με το Τουρκικό ΜΜΕ, οι Τούρκοι φέρονται να γνωρίζουν πολλά.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι ο εξής: «Ελλάδα και ΗΠΑ έστησαν μαζί ασπίδα για τους προδότες».

Ο συντάκτης του κειμένου υποστηρίζει ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν τη μυστική τοποθεσία, όπου παραμένουν φυλασσόμενοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που διέφυγαν στη χώρα μας μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 κι ότι όπως ανακάλυψαν, έχει αναπτυχθεί γύρω τους σε 24ωρη βάση μια ασπίδα 200 ατόμων, αποτελούμενη από Αμερικανούς πράκτορες, μέλη της ΕΥΠ, Έλληνες αστυνομικούς και ελεύθεροι σκοπευτές.

  Τα Ουκρανικά Bayraktar δεν μπορούν να πετάξουν – Δέχονται επίθεση άγνωστου όπλου ηλεκτρονικού πολέμου

Γράφει ακόμη ότι το μηνιαίο κόστος προστασίας των οκτώ αγγίζει το ένα εκατομμύριο δολάρια. Κι υποστηρίζει ότι οι «πραξικοπηματίες», όπως τους χαρακτηρίζει, έδωσαν στην ελληνική πλευρά «ευαίσθητες πληροφορίες για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις», και γι’ αυτό το λόγο αυξήθηκε η ομάδα προστασίας τους από περίπου 30 σε 200 άτομα.

Σίγουρα λοιπόν, το βαθύ τουρκικό κράτος επιθυμεί να αυξήσει την ένταση και να δημιουργήσει κλίμα. Ισως εμμέσως θέλει να στείλει και κάποιο μήνυμα.

Βάζει στο ίδιο κάδρο Ελλάδα-ΗΠΑ δείχνοντας με αυτό τον τρόπο και την στροφή της Τουρκίας, ότι εάν και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, τα συμφέροντά μας πλέον δεν συγκλίνουν.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Οι Ελβετοί έφτιαξαν κάψουλα για.. αυτοκτονία

Το περίεργο όμως είναι στο εξής σημείο, στην αναφορά δηλαδή για την μυστική τοποθεσία όπου βρίσκονται οι Τούρκοι στρατιωτικοί γράφει το pentapostagma.