Στον αρμόδιο εισαγγελέα που έχει αναλάβει να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 22χρονη φοιτήτρια στο Αιγάλεω διαβιβάστηκαν φωτογραφίες της, που εντοπίστηκαν ως …αποδείξεις της συμμετοχής της σε σατανιστικές τελετές.

Σε αυτές φαίνεται η 22χρονη φοιτήτρια να ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα, κάτι που πλησιάζει το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε τελετές. Την ίδια ώρα, η οικογένεια της φοιτήτριας αμφισβητεί από την πρώτη στιγμή την εκδοχή της αυτοκτονίας και επικαλείται τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το διαμέρισμα της κοπέλας.

  «Δάκρυσε» όλη η Ελλάδα με το Κόκκινο Ποτάμι – Όταν ξαναχορέψουμε θα είναι το τέλος τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα, οι γονείς της κοπέλας αμφισβητούν ότι στο σημείωμα που φέρεται να άφησε η κόρη τους, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας και ζητούν εξέταση από γραφολόγο.

Αν και ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή δεν διαπίστωσε ευρήματα εγκληματικής ενέργειας, ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση, έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση.

Η νεαρή κοπέλα είχε εντοπιστεί με μία σακούλα στο κεφάλι και κάτι σαν καλώδιο γύρω από τον λαιμό της.

  Οι νησιώτες ξεμπροστιάζουν τις αστείες δικαιολογίες του Μαξίμου: Τα τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται στις Κυκλάδες από τις 27 Ιουνίου!

Ιατροδικαστές όμως υποστηρίζουν ότι ο τρόπος αυτός δεν ενδείκνυται για να αφαιρέσει κάποιος τη ζωή του και σίγουρα χρειάζεται και η συμμετοχή δεύτερου προσώπου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η περίεργη υπόθεση πήρε έναν διαφορετικό δρόμο όταν οι γονείς της φοιτήτριας βρήκαν φωτογραφίες της σε κάποιο σατανιστικό προφίλ σε σόσιαλ μίντια, στο οποία υπήρχαν και φωτογραφίες με τελετουργίες.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Η οικογένεια της άτυχης Αρετής εικάζει πως το παιδί ίσως είχε επαφές με τον σατανισμό και ενδεχομένως κάποιο σχετικό κύκλωμα και δολοφονήθηκε σε κάποια σατανιστική τελετή, ενώ το πώς βρέθηκε νεκρή ήταν σκηνοθετημένο.Loading...