ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ «ΚΑΤΕΒΑΣΕ» ΤΟ «YOUTUBE»! Β.ΠΟΥΤΙΝ: «ΑΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ!» !

B.Πούτιν: «Aν Μου Ξαναμιλήσεις Έτσι, Θα Τσακίσω Εσένα Και Τη Χώρα Σου» -Με Ποιον… Τα Πήρε Ο Ρώσος Πρόεδρος

Ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, φέρνει στο φως έναν έντονο διάλογο του «τσάρου» το 2007 με τον τότε Πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Ο διάλογος που περιλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ, το οποίο «κατέβηκε» από το YouTube, θέλει τον Νικολά Σαρκοζί να προσπαθεί να μειώσει τον Ρώσο ομόλογό του στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, κατά το πρώτο ταξίδι του νεοεκλεγέντα Γάλλου Προέδρου στη Ρωσία.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Σαρκοζί έκανε το σφάλμα να μιλήσει με απαξιωτικό ύφος στον Πούτιν, πράγμα που εξόργισε τον Ρώσο Πρόεδρο.

«Αν ξαναμιλήσεις έτσι θα τσακίσω εσένα και την χώρα σου!», φέρεται να ήταν η απάντηση του Πούτιν.

«Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πούτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δήλωσε ο δημοσιογράφος που συνόδευε τον Γάλλο πρόεδρο σε αυτό το ταξίδι.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την συνάντηση, ο Σαρκοζί ήταν εμφανώς σοκαρισμένος, έκανε λόγο για συνάντηση σε καλό κλίμα και οι δημοσιογράφοι τότε ερμήνευσαν την … ασυνήθιστη συμπεριφορά του Σαρκοζί ως «μέθη», παρά το γεγονός πως ο Σαρκοζί δεν πίνει ποτέ.

Διαβάστε  Παιχνίδια πολέμου ξανά στα Βαλκάνια! ΗΠΑ και Ευρωπαίοι παίζουν με το Κόσοβο αλλά και με τη φωτιά

Βρέθηκε όμως το βίντεο και μας το έστειλε αναγνώστης που το βρήκε και το ανέβασε ξανά στο YouTube.


Loading...