Ξεκίνησαν οι Γερμανοί: Ανήρτησαν χάρτη της ‘Μεγάλης” Μακεδονίας

Ξεκίνησαν με το «καλημέρα σας» οι Γερμανοί ολοταχώς για την Μεγάλη Μακεδονία.

Η αχαρακτήριστη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού κυρίου Αλέξη Τσίπρα να εκχωρήσει το όνομα και τα δίκαια της Μακεδονίας στους Σλαβο-Βούλγαρους των Σκοπίων θα έχει άμεσες και μακροχρόνιες καταστροφικές επιπτώσεις για την εθνική ακεραιότητα και ασφάλεια της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Σε σημερινό του άρθρο, το γερμανικό Deutsche Welle ανάρτησε χάρτη με την «Σύγχρονη Μακεδονία», που εμφανίζεται να καταλαμβάνει την Ελλάδα με την Μακεδονία της, καθώς και ολόκληρα τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο, την Βουλγαρία και την Αλβανία.

Είναι προφανής η μεθόδευση να χρησιμοποιηθεί το κρατίδιο των Σκοπίων ως κέντρο διασποράς πολιτικών διενέξεων με όλα τα γειτονικά του κράτη, ώστε να εμπεδώνεται ο πολιτικός και οικονομικός έλεγχος των Γερμανών στην Βαλκανική.

  Οι συμφωνίες της Ελλάδας με Γαλλία και ΗΠΑ δείχνουν 12 ν.μ. νοτίως και ανατολικά της Κρήτης

Με έναν ιστοριογραφικά αυθαίρετο τρόπο, οι Γερμανοί αναφέρουν πως η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας επί Ρωμαϊκής κατοχής έφτασε να καλύπτει αυτές τις περιοχές και έτσι ονοματίζουν ως «Σύγχρονη Μακεδονία» αυτό το γεωγραφικό έκταμα.

Μάλιστα, το αποτυπώνουν έτσι ώστε η Μακεδονία της Ελλάδος να είναι μικρότερη γεωγραφικά από το «υπόλοιπο μέρος της σύγχρονης Μακεδονίας». Ταυτόχρονα, υπογραμμίζεται πως η «Μακεδονία» είναι κράτος και η Ελλάδα «έχει μια επαρχία με το ίδιο όνομα».

Ανάγουν έτσι την διοικητική διαίρεση του ελληνικού ηπειρωτικού χώρου σε Μακεδονία και Ελλάδα, όπως είχε αποφασίσει η Ρωμαϊκή γραφειοκρατία της εποχής, σε γεωπολιτικό χώρο με συνοχή και εθνικά δικαιώματα για τους ιστορικούς του κληρονόμους. Ποιοί είναι αυτοί; Διαβάστε την Deutsche Welle:

«Και οι δύο πλευρές έχουν προβάλει διεκδίκηση για το όνομα. Η αρχαία Μακεδονία ήταν το λίκνο της Αυτοκρατορίας του Αλεξάνδρου του Μεγάλου – ήταν γνωστός στον καιρό του ως Αλέξανδρος ο ΙΙΙ της Μακεδονίας. Υπό τους Ρωμαίους, όμως, η επαρχία της Μακεδονίας, επεκτάθηκε ώστε να περιλαμβάνει περιοχή της σύγχρονης Ελλάδος, της Μακεδονίας, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας».

  Naval Group: Έκλεισε νέο «deal» για γαλλικά περιπολικά σκάφη ανοικτής θαλάσσης

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός του των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έβαλαν φωτιά στα κεφάλια των Ελλήνων. Αλυσοδένουν την Ελλάδα σε μια θεσμοποιημένη και διεθνώς κυρωμένη διαδικασία εκχώρησης του δικαιώματος της γένεσης Μακεδονικού Έθνους με πλήρη δικαιώματα ατομικής και συλλογικής αυτοδιάθεσης.

Σύντομα το «Μακεδονικό Έθνος» θα διεκδικήσει τον πολιτικό έλεγχο του «ιστορικού του λίκνου» στην «σύγχρονή του μορφή».

Οι Έλληνες θα σβήσουν την φωτιά και θα ζητήσουν δίκιο από τους σκοτεινούς πολιτικούς – που έθεσαν το προσωπικό τους κέρδος υπεράνω του εθνικού συμφέροντος…

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Ο Εκδότης της Εφημερίδας ΑΡΙΣΤΕΙΑ
aristeia