Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ έχουν βγεί ακόμα και καραμπίνες, ακούγοστηκαν πυροβολισμοί στον αέρα. Άγριες μάχες σε πολλά σημεία του νησιού!

Δείτε βίντεο ζωντανά τώρα από Μυτιλήνη

Αποκλεισμένες 8 διμοιρίες ΜΑΤ σε στρατόπεδο στην Παγανή στην Λέσβο. Πολιορκούνται από 1500 πολίτες . Βίντεο

(Upd) “Κόλαση” στην Παγανη, ακυρώθηκε η άφιξη ΜΑΤ απο Καβάλα

Κόλαση επικρατεί αυτή την στιγμή στην περιοχή της Παγανής, καθώς έφτασαν πριν από λίγη ώρα 6 διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να απομακρύνουν το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το στρατόπεδο. Υπάρχει εκτεταμένη ρίψη χημικών ενώ μέσα στο στρατόπεδο βρίσκονται εδώ και 2 ώρες και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, προσπαθώντας να ηρεμήσουν το εξαγριωμένο πλήθος που απαιτεί να φύγουν σήμερα για Πειραιά οι διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Αναρχικοί, οι γνωστοί/άγνωστοι μπούφοι της κοινωνίας καταστρέφουν ξένη περιουσία νομίζοντας ότι ανήκει στον Ιερό Λόχο 2012!

Κάτι που έχει ανακοινωθεί και από την κυβέρνηση η οποία κάνει λόγω για μερική αποχώρηση των δυνάμεων της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση. Την ίδια ώρα, φωτογραφίες από το λιμάνι της Καβάλας, που δείχνουν κλούβες των ΜΑΤ να ετοιμάζονται να μπουν στο πλοίο προκειμένου να έρθουν στο νησί προκάλεσαν αναστάτωση και σενάρια, αλλά τελικά ήταν κλούβες που είχαν μεταφερθεί εκεί για να ταξιδέψουν προς Μυτιλήνη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αποχώρησαν και δεν μπήκαν καν στο πλοίο.Loading...